Öppna förskolan

Öppna förskolan är en del av Familjens hus där du och ditt barn kan komma in och leka en stund, träffa andra familjer och knyta nya kontakter.

(Tycker ditt barn om att måla, pyssla och leka  så finns det mycket att göra här. Vi har också en sångstund med sång ramsor och rytmik varje dag. Det finns smörgås, kaffe och te att köpa. Fikat kostar 10:-/familj, och  om man betalar med swish lägger man på 2:- på kostnaden . Ta gärna med frukt. Det går bra att värma medhavd mat om du vill det.)

(Vid två tillfällen / vecka har vi öppet för dig som har barn under 18 månader (Tisdagar 9-11.30 och onsdagar 13:00-15:30), det kallas Babycafé.

Babycafé är en öppen förskola för de allra minsta där vi anpassar sånger, och ramsor samt övrig verksamhet till de små barnen och dess föräldrar.

Övriga öppettider är för barn 0-6 år med förälder.)

OBS! Texten ovan är inom parantes eftersom Öppettiderna och verksamheten kommer att vara annorlunda under den perioden vi är i provisoriska lokaler från 19 augusti till och med oktober. 

Aktuellt 

Nu har Öppna Förskolan/Babycafé Sommaruppehåll.

Från mitten av augusti kan du titta här på hemsidan, eller på Facebook vilken typ av verksamhet vi kommer att ha under den här perioden i provisoriska lokaler.

Till dess vill vi önska er en skön och glad sommar !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Senast uppdaterad: 2019-06-18
Sidansvarig: Barbro Brask