Vklass - Gagnef kommuns nya lärplattform

Verksamheten har de senaste veckorna stegvis ökat användningen av Vklass och från och med måndag den 29/11-2021 har även vårdnadshavare tillgång till tjänsten. Därmed kan ni nu förvänta er att all kommunikation mellan skola och hem nu sker via Vklass.

Denna länk leder till kommunens informationssida för Vklass.

Som hjälp för att ni ska kunna komma igång med den nya lärplattformen finns manualer och länkar på informationssidan ovan. Vidare så kommer det även hållas en digital genomgång av Vklass och de funktioner som är av intresse för er vårdnadshavare. Genomgången kommer att hållas vid två separata tillfällen och beräknas ta ca 30 minuter. Båda genomgångarna kommer att ha samma innehåll och allt vi går igenom finns även i de bifogade dokumenten.

För att ansluta till en genomgång trycker du på länken nedan vid avsatt tid och datum (förslagsvis någon minut innan). Välj om du vill ansluta via appen eller webben och anslut sedan som gäst.

Tillfälle 1 - Vecka: 48, Dag: Tisdag 30/11, Klockan 18.00

Länk för att ansluta: Klicka här för att ansluta till eventet

Tillfälle 2 - Vecka: 48, Dag: Torsdag 2/12, Klockan 18.00

Länk för att ansluta: Klicka här för att ansluta till eventet

 

Skulle det vara så att ingen av dessa tider passar så kommer du även kunna ta del av inspelningen som laddas upp på Vklass efteråt.


Senast uppdaterad: 2021-11-30
Sidansvarig: Jan-Ola Händemark