undefined

 

Vikariecentrum

 Information om intresseanmälan

Om du vill anmäla ditt intresse som vikarie inom Gagnefs kommun har du möjlighet att via nedanstående formulär meddela detta. När du skickat in din intresseanmälan vidarebefordras den till de verksamheter du anmält intresse för. Verksamheterna bedömer då behovet av ytterligare vikarier och om behov finns får du en kontakt med verksamheten. Du förväntas få återkoppling inom en månad om det är aktuellt med en intervju.
Du inbjuds då på en intervju där du träffar verksamhetens chef. Inför intervjun är det bra att du har förberett med referenser från tidigare arbeten eller utbildningsanordnare/handledare, samt tar med betyg och intyg. För förskola och skola så hålls informationsträffar en gång per månad, läs mer nedan.
I samband med ev. anställning planeras även introduktion enl. arbetsplatsens rutiner. Introduktionen varierar mellan de olika arbetsplatserna.
Inom de flesta av våra verksamheter krävs också enl. lag utdrag ur belastningsregistret innan anställning.

Information gällande förskola och skola

För dig som vill arbeta som vikarie inom förskola och skola i Gagnefs kommun kommer det vara informationsträffar enligt datum nedan. Till träffen ska du ha med dig utdrag ur belastningsregistret (se längst ned på sidan) samt referensuppgifter, betyg/intyg från tidigare arbetsgivare och utbildningsbevis från barn- och fritids, lärarexamen och dylikt som kan påverka din ingångslön. Välkommen vid något av följande tillfällen:

  • Tisdag 22 augusti kl. 15.00-17.00 i kommunhuset
  • Måndag 29 september kl. 15.00-17.00 i kommunhuset
  • Måndag 6 november kl. 15.00-17.00 i kommunhuset


Efter informationsträffen planeras introduktion i verksamhet för er som vill vikariera inom förskola. Ingen anmälan krävs. Frågor angående informationsträffarna inom förskola och skola hänvisas till respektive verksamhetschef.

Kort information om våra verksamheter

 

Ansökan som vikarie
 

 

 

 

 

 

 

För arbete inom förskola/skola krävs utdrag ur belastningsregistret
Du kan hämta blanketter från polisen för att begära utdrag.
Viktigt att välja rätt registerutdrag inom vilken verksamhet du söker arbete.


Senast uppdaterad: 2017-06-15
Kontakt

Vikariecentrum
Telefon: 0241-15430
E-post: vikariecentrum@gagnef.se