Öppna förskolan

Öppna förskolan är en del av Familjens hus där du och ditt barn kan komma in och leka en stund, träffa andra familjer och knyta nya kontakter.

Tycker ditt barn om att måla, pyssla och leka  så finns det mycket att göra här. Vi har också en sångstund med sång ramsor och rytmik varje dag. Det finns smörgås, kaffe och te att köpa ( 10:-/familj) . Ta gärna med frukt. Det går bra att värma medhavd mat om du vill det.

Vid två tillfällen / vecka har vi öppet för dig som har barn under 18 månader (Tisdagar 9-11.30 och onsdagar 13:00-15:30), det kallas Babycafé.

Babycafé är en öppen förskola för de allra minsta där vi anpassar sånger, och ramsor samt övrig verksamhet till de små barnen och dess föräldrar.

Övriga öppettider är för barn 0-6 år med förälder.

Aktuellt 

Familjerätts information 19 mars 

Familjerätt vad är det? Tisdag den 19 mars 10:30-11:30 (på Babycafé)  kommer Sofie Pettersson (som håller i familjerättsfrågor i Gagnefs kommun)  och berättar vilken hjälp man kan få, och svarar på frågor om Familjerätt. Vill man kan man också  skriva frågor och lämna till öppna förskolans personal innan. 

Babycafé på Biblioteket 27 mars 

Vi träffas på Biblioteket onsdag den 27 mars klockan 13:30-15:30. Där har vi ett babycafé tillsammans bibliotekarie Isabell. Bokprat, sångstund och fika står på programmet. Rundvandring på biblioteket kan man också få. ( inget babycafé på familjens hus den tiden). 

Babytecken med Hilde 10 april 

Onsdag 10 April kl. 13-15.30 finns vår logoped Hilde med och visar och berättar om fördelarna med att använda babytecken . 

Bokinspiration  12 April 

Fredag den 12 April kl. 9-11:30  kommer Isabell från Biblioteket och visar på bra barnböcker. Du har också möjlighet att låna böcker det tillfället. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Senast uppdaterad: 2019-03-13
Sidansvarig: Barbro Brask