Öppna förskolan

Öppna förskolan är en del av Familjens hus där du och ditt barn kan komma in och leka en stund, träffa andra familjer och knyta nya kontakter.

Tycker ditt barn om att måla, pyssla och leka  så finns det mycket att göra här. Vi har också en sångstund med sång ramsor och rytmik varje dag. Det finns smörgås, kaffe och te att köpa ( 10:-/familj) . Ta gärna med frukt. Det går bra att värma medhavd mat om du vill det.

Vid två tillfällen / vecka har vi öppet för dig som har barn under 18 månader (Tisdagar 9-11.30 och onsdagar 13:00-15:30), det kallas Babycafé.

Babycafé är en öppen förskola för de allra minsta där vi anpassar sånger, och ramsor samt övrig verksamhet till de små barnen och dess föräldrar.

Övriga öppettider är för barn 0-6 år med förälder.

Aktuellt 

Babyträff på biblioteket 

Onsdag den 14 november har vi vårt babycafé på biblioteket i Mockfjärd skolan. 13:30 till 15:30. Sångstund, rundvandring på biblioteket , fika och prat: Välkommen!

Fotografen 

Onsdag den 21 november kommer fotografen till öppna förskolan/babycafé. Gruppfoto och porträttfoto erbjuds. Gruppfotot för de som brukar gå på våra vanliga öppettider ( barn 0-6 år) blir klockan 10:00 och för Babycafé- gruppen klockan 14:00. Porträtt tas före och efter dessa tider under hela dagen. Fika finns att köpa men det blir ingen sångsamling den dagen. . Har ni frågor om fotograferingen så går det bra att kontakta Skolfoto Mitt. 

 Adventsfika 

Fredag 30 november  tänder vi första adventsljuset på öppna förskolan och sätter fram lite extra adventsfika. Välkommen 

Jul/Luciafest 

Fredag den 14 december blir vår Jul och Luciafest. Vi återkommer med mer information. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Senast uppdaterad: 2018-11-12
Sidansvarig: Barbro Brask