Näringsliv

Här hittar du som företagare användbar och aktuell information om den service vi erbjuder, fakta om näringslivet, vägledning inför företagsetablering, nystartsrådgivning, information om tillstånd, upphandling och inköp med mera.

 

Affärsträffar

Affärsträffar - Upphandlingsdialog Dalarna

Under 2019-2020 kommer det finnas möjlighet för dig som företagare att delta i affärsträffar där syftet är att du ska lära dig mer om offentlig upphandling.

 

Affärsträffarna sker på olika platser i Dalarna och kostar 400 kr per tillfälle. Du väljer själv vilken ort som passar dig. När du deltagit i kursen finns möjlighet att få ett individuellt stöd i en faktisk situation, till ett subventionerat pris, 350 kr i timmen, upp till fem timmar.

Anmälan

Företagsfrukostar 2019

Välkomna på företagsfrukostar! 

Gagnefs kommun och Företagarna i Gagnef samarrangerar frukost och nätverkande. Vi äter, umgås och byter erfarenheter!

29/3

3/5

5/6  

 

 Gagnefsgalan 2019

Bilden kan innehålla: 1 person, som ler, berg, himmel, utomhus och natur

 

Den 15/3 kör vi för tredje året succén 🌟 GAGNEFSGALAN🌟 Inspireras av och hylla gangsingar under kvällen! Fredrik Sträng, en av världens främste bergsbestigare kommer att underhålla oss med sina äventyr. 🌟Härlig mat från Matspiran🌟 Underhållning av Jämnt Skägg 🌟Hans-Erik Bergman guidar oss genom kvällen - som kommer att bli fantastisk 🌟 Missa inte kvällen!

 

                         

 Anmälan och program

 

Näringslivsfilm

 


Senast uppdaterad: 2019-02-25
Sidansvarig: Tomas Kristoffersson