Näringsliv

Här hittar du som företagare användbar och aktuell information om den service vi erbjuder, fakta om näringslivet, vägledning inför företagsetablering, nystartsrådgivning, information om tillstånd, upphandling och inköp med mera.

Välkomna på företagsfrukostar! 

 

5/6 - Lindberghallen

Gagnefs kommun och Företagarna i Gagnef samarrangerar frukost och nätverkande. Vi äter, umgås och byter erfarenheter! Denna gång gästas vi av Fredrik Löfgren. Fredrik är uppväxt i Sifferbo och gått på Djurmo- och Djuråsskolan. Sedan dess har det hänt mycket och Fredrik har studerat teknisk fysik och elektronik vid Linköpings Universitet och hunnit vinna flera stipendier och tagit medaljer vid tävlingar som VM och OS inom robotik och vunnit den prestigefyllda tävlingen "Genikampen" i SVT. Idag är han en populär föreläsare och har föreläst för stora namn såsom Göran Persson och Kronprinsessan Victoria.  

Anmäl dig här

07.30 – Fika Mingel

07.45 – Eva Cooper, Regionchef Företagarna

08.00 – 09.00 Fredrik Löfgren - om möjligheterna och utmaningarna med AI och robotar

Adelborgssalen, Lindberghallen

Onsdag 5 juni 07.30 - 09.00 

Välkommen!  

Tomas Kristoffersson, näringslivsutvecklare        Leif Hellgren, ordförande, Företagarna                        

www.gagnef.se/naeringsliv/                                     www.foretagarna.se/foreningar/gagnef/

 

Torsdagen 15 augusti kombinerar vi två favoriter - Stjärnlunchen och Rocklunchen. Kom och ta chansen att nätverka till takten av rockmusik i samband med årets Rock- & Stjärnlunch. Bli inspirerad, nätverka och knyt nya kontakter. Vi ses vid receptionen på Lugnets camping. Vi rekommenderar oömma skor.

Anmälan och mer info

 

 

 


Senast uppdaterad: 2019-05-20
Sidansvarig: Tomas Kristoffersson